maanantai 19. joulukuuta 2011

Rakas Joulupukki!

En oikein keksi mitä minä itselleni tarvitsisin, joten jos sopii, toivon tänä vuonna lahjoja muille tahoille. Tai no jos kerkeät niin ehkä voisin parit mustat kynsikkäät ottaa, niitä kun tuntuu häviävän melkoista tahtia. Jos ne olisivat sellaista vähän pidempää mallia, niin aina parempi.

Sinulla kun on niitä tonttuja apunasi ilmeisesti vaikka kuinka paljon, niin mitäs jos pistäisit heidät välillä vähän aivotyöhön. He voisivat oikein porukalla keksiä Viestintävirastolle ja levy-yhtiöille joululahjaksi jonkin hyvän systeemin, jolla musiikin digitaalinen kaupankäynti saataisiin kannattavaksi kaikille. Ja siinä samalla kun kerran asiaan perehtyvät, voisivat kehitellä kaikille osapuolille reilun tavan kerätä niitä kopiointimaksuja, mistä niin kovasti vastikään kohistiin. En tiedä, ovatko ne Sinun tonttusi kovin fiksua väkeä, mutta ehkä määrä korvaisi laadun? (Sitä paitsi välillä tuntuu että pykälät säätää joukko apinoita, kuinka paljon huonommin tontut voisivat suoriutua? Heh!)

Piraateille ei tarvitse viedä mitään, he kun ovat jo omat ilmaiset asiansa ottaneet.

Tuonne meidän orkesterin keskustelufoorumille voisit viedä vähän tolkkua ja jakaa sitä tasaisesti kaikkien kirjautuneiden kesken. Siellä on nyt jotenkin ihmeellisesti syntynyt ainakin kaksi eri leiriä, jotka ovat jonkinlaisessa sodassa keskenään. On tainnut unohtua mistä bändin keskustelufoorumilla pitäisi olla kyse, ja mittasuhteet ovat menneet jotenkin sekaisin. Itselläni ei oikein meinaa virta riittää, on tosi vaikeaa yrittää toimia sovittelijana sodassa jonka motiiveja en tajua. Jos viitsisit edes vilkaista tilannetta ja katsoa onko mitään tehtävissä, niin tänx!

Elonkerjuu-orkesterille voisit viedä jonkun tosi kovan solistin! Jonkinlaisesta kilpailutilanteesta siinä on kysymys ja kyllä Elonkerjuu lähtee vähän takamatkalta Lauri Tähkän soolouraan verrattuna. Olisi jännittävää seurata tasaväkistä kilpailua!

Perussuomalaisille voisit viedä säkillisen rohkeutta, kun heitä tuntuu niin kovasti pelottavan koko ajan. Jos saisit jotenkin osoitettua, ettei kaikki muutos ole välttämättä pahasta, niin se olisi tosi hienoa. Ja sille yhdelle Hakkaraiselle voisit viedä ainakin muutaman kirjan, esim. Darwinin Lajien synty ja Hawkingin Ajan lyhyt historia voisivat olla hyviä. Ja vie vielä rasiallinen tulitikkuja niin hän voisi aattoiltana ilahduttaa itseään ja läheisiään tulitikkupaukulla! (Meillä päin sitä kutsuttiin enkelinpieruksi. Siis sitä että tussauttaa koko askin kerralla tuleen.) Jaa mutta... ehkä voisitkin jättää ne tulitikut viemättä, siitä saattaisi muodostua kirjarovio. Vie vaikka viskipullo niiden kirjojen kylkiäisiksi. Rohkaisuksi.

Olen vähän järkeillyt, ja tullut siihen tulokseen että teillä siellä Korvatunturilla on ihan järjettömät määrät rahaa. En nimittäin millään jaksa uskoa että te rakennatte itse ne pleikkarit, televisiot ja lasketteluvälineet, joilla meitä kuolevaisia jouluisin ilahdutatte. Ihan taatusti käytte ne jostain ostamassa! Tehkääpäs siis tänä vuonna niin, että hankitte mahdollisimman suuren osan lahjatavaroistanne tuolta eteläisestä Euroopasta, esimerkiksi Kreikasta. Niillä kun menee noitten raha-asioiden kanssa päin persettä tätä nykyä niin ehkä tämmöinen muuvi toimisi edes jonkinlaisena elvyttäjänä. Kaikkia lahjoja ei tietenkään voi sieltä hankkia, Hakkarainen ei ymmärtäisi kreikankielisestä Lajien synnystä sitäkään vähää mitä suomenkielisestä, mutta onhan niillä esimerkiksi niitä pleikkareita siellä ihan varmasti. Harkitkaa edes. (HUOM: Lentävien porojen kanssa kun liihotatte rajojen yli niin ei tarvii maksaa tullejakaan!)

Tämmöisiä toiveita minulle tuli tänä jouluna mieleen. Toivottavasti pystyt edes osan toiveistani toteuttamaan!

Eipä sitten muuta kuin hirmu hyvää joulua, vaikka työn merkeissähän se taitaa Sinulla mennä. Toivottavasti ehdit pyhien jälkeen edes vähän lepäilemään.

Rakkain terveisin
Aki


PS. Jos ja kun käyt Joensuussa niin vietkö vielä äidilleni uuden digiboksin, kun ei nuo saatanan Topfieldit näemmä kestä yli kolmea vuotta mitenkään. Jos käyt sen Kreikasta niin asenna siihen suomenkielinen käyttis. Tattis!


-----


Blogi jää nyt joululomalle ja palaa ruotuun sitten kun taas tulee jotain mieleen. Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle tasapuolisesti kaikille, Hakkaraisellekin! 

11 kommenttia:

 1. JOO, Aki Tykki & Elonkerjuu olis tosi kova juttu!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tulee jotain pian mieleen, koska on ollut niin hauska lukea niitä tarinoita :).

  Ja rakas Joulupukki, tuo Akin sydämelle kypärä, ettei muiden ihmisten paha mieli pääsisi häiritsemään häntä!

  Lämmintä ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 4. Jos rakas joulupukki toisi Akille toisenlaisen pipon, edes eri värisen, niin säästyisin loputtomilta "Aki Tykki" -viittauksilta elämässäni! Minä käytin tuota mallia ensin!

  VastaaPoista
 5. Vilpittömät pahoitteluni, Laksa.

  Yritin mie viime vappuna mut ei toi jotenki.. en tiiä:

  https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224225_10150182048528544_755418543_6731199_6402632_n.jpg

  VastaaPoista
 6. Heh, tuohan toimii mainiosti! Enköhän pärjää, vähän tuo Tammikuun Lutakon keikka kuitenkin kyllä pelottaa. Ehkä jätän pipon suosiolla kotiin.

  VastaaPoista
 7. Nii-in, se on aina nimimerkkien takaa hyvä huudella ja riidellä noilla foorumeilla ym. vastaavissa, ja ajatus on, että "kaikilla on oikeus mielipiteeseensä... kunhan se on sama kuin minun!" Mietipä siis Aki miksi yllekirjoittanut ei ole liittynyt Happoradion enempää kuin minkään muunkaan foorumille, tai miksi en ole naamakirjassa... Kirjoittelen sitten ehkä jonkusen kommentin enemmän toisaalle teidän kotisivulla, tai vaikka täällä.

  Tuo pipajuttu (kyä se on tampereeks aina pipa!) on aika hämmentävä, koska nytkin Turun keikalla mulle tultiin sitten, että "ai, täällä on kans pipopää!". Hei, meillä oli täällä Tampesterissa oikeen HC-sää lauantaina lähtiessä, joten pipa ratkaisee mitä helpoimmin kaikki hiusongelmat silloin :-D Ei se liity mitenkään Happoradioon. Sitäpaitsi mun pipassa onkin sellanen "veretseisauttava" mietelause elämästä :-P Bongaa minut keikalla, niin näet! Voisin muuten Aki sullekin tuoda Salpausselältä kisoista jonkun vastaavan, tekstillä joka ehm... kuvais sua. Jaa mitähän se vois olla..?

  Tiedätkö Aki muuten mikä oli ensimmäinen joululahja? Rakkaus oli ensimmäinen joululahja, se tulee tästä Raamatun "...Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut..." Minähän en ole todellakaan yhtään uskonnollinen, mutta tuohon ensimmäiseen joululahjaan liittyen on olemassa todella koskettava kirja, jonka toivoisin sun jostain saavan käsiisi (toisin sen sulle lahjana joskus, mutta se voi olla sen verran vanha, että vaikea löytää...). Se on "Joululipas" (Richard Paul Evans). Kaikki muutkin jotka mun jaaritusta lukee, hakekaapa toi vaikka kirjastosta. Itkemättä ei pysty lukemaan...

  Vuosi alkaa olla lopuillaan; vuosi, jolloin minä liityin Happoradiosta tykkäävien sankkaan joukkoon, kun "Ahmat Tulevat" jysähti tajuntaani oikein kunnolla joskus keväällä-alkukesällä. On koettu hienoja hetkiä tuolla niillä keikoilla reissatessa, jotka olen tähän mennessä käynyt katsastamassa. Ikimuistoisin on tietenkin ollut mun syntymäpäiväni 6.7., joka on ollut yksi vuoden ehdottomia kohokohtia. Kaunis kiitos kerran vielä huomioimisesta!!

  Rakkauden täyteistä joulunaikaa ja edellistä parempaa tulevaa vuotta 2012! Älä syö liikaa kinkkua, että jaksat pelastaa meitä taas alakulolta keikoilla ;-) Yllekirjoittanuthan ei kinkkuun ole koskenut yli 20 vuoteen...

  Joulupukille muuten vielä terveisiä, että kiitos kun toimit sovittelijana sinne operaattorin suuntaan ja toimitit mulle uutta älykapulaa. Mutta stressistä puhjenneen (nenä!)herpeksen olisit kyllä voinut lähettää... no vaikka eduskuntaan :-P

  VastaaPoista
 8. Tossa sulle muuten kunnon lahjalistaa. Terveissi Turuust ;-)

  http://www.mobile-lehti.fi/kimmokotka

  VastaaPoista
 9. Foorumit ovat oikein mainioita paikkoja. Moderaattoreista ja ihmisistä tietysti riippuu, että kuinka mainioita.

  Jos asiat riitelevät, eivätkä ihmiset, niin yleensä lopputulos on vain hyvä. Aivan samoin kuin muussakin ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Ja hienointa on se, jos kina yhdistää ihmisiä ja saa kaikki yrittämään enemmän.

  En siis pidä kinaa välttämättä pahana. Se voi avata uusia ovia, puhdistaa ilmaa ja lisätä ymmärrystä.

  Itse viihdyn foorumeilla, joissa on samanhenkisiä ihmisiä. "Oikeassa elämässä", kun yleensä ei oikein ymmärretä meikäläisen juttuja. Ihmetellään, kauhistellaan ja naureskellaan. Mutta mikäs siinä. Jos tarjoan jonkun elämään vähän viihdettä, niin ei sekään paha ole :)

  Toivon kaikille tulevalle vuodelle isompia korvia ja pienempää suuta. Ja toki kaikkea hyvää sekä paljon rakkautta :)

  VastaaPoista
 10. Jotenkin ihan vahingossa jotain kautta löysin tämän blogin pari hetkeä sitten ja jumituin aivan täysin. Sulla on Aki todella valloittava kirjoitustyyli, vangitseva. Näitä lukisi vaikka paksun kirjallisen tai kaksi.

  Toki tähän voi osaltaan vaikuttaa orkesterinne fanileiriin eksyminen jonnin aikaa sitten, mutta ei anneta sen häiritä :)

  Sen haluaisin vielä sanoa, että mitä enemmän Aki sun ajatuksia eteeni osuu eri medioiden kautta, sitä helpompi on susta pitää ihmisenä. Olkoonkin, että media on aika hatara peruste näinkin syvälliselle analyysille... :D

  Ja ne sun sanoituksetkin. Kipeitä. Hyvällä tavalla kipeitä.

  Kiitos nam <3

  VastaaPoista